Isolatie

Een compleet isolatiepakket

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede isolatie is. Wij leveren en monteren een compleet isolatiepakket als bouwsysteem voor uw dak. Voor de dakisolatie bieden wij verschillende isolatieplaten.

– P.I.R. schuim BRANDKLASSE – B-s2-d0 (Polyisocyanuraat)
– P.U.R. schuim (Polyurethaan)
– Polystyreen isolatieplaten

Bekijk projecten

Heeft u bouwplannen?

Vertel ons uw plan! We denken graag met u mee om uw bouwtraject te realiseren.

+31 (0)413-209020
info@agrion.nl

Brandvrij isoleren

Indien men met strengere brandvoorschriften qua brandgedrag te maken heeft, kunnen wij een oplossing aanbieden. Wij bieden dakisolatie in de vorm van een brandvrij glaswol spandekens. Deze vorm van dakisolatie voldoet aan Europese normering EN 13501 BRANDKLASSE – A-S1-D0.

Goede dakisolatie

Agrion B.V. monteert de dakisolatie “potdicht”. Een lekvrije dakisolatie is nodig voor uw isolatiewaarde en ventilatiesysteem wat veelal op onderdruk werkt.

Wandisolatie

Voor zowel buitenwanden als binnenwanden hebben wij prefab betonpanelen voorzien. Deze panelen kunnen wij voorzien van een geïsoleerde kern.

Vloerisolatie

Wij storten betonvloeren met een betonpomp in verschillende diktes. Binnenvloeren voorzien wij veelal van een isolatiepakket met vloerverwarming.

Onze aanpak maakt het verschil

Van idee naar realisatie. Wij kunnen u in het hele bouwproces van dienst zijn. Wij geven advies en begeleiding tijdens de bouw of helpen u bij het aanvragen van een vergunning. Wij zijn van alle markten thuis.

  • Zoveel mogelijk uitgevoerd door onze eigen ervaren mensen
  • Kennis van wet en regelgeving
  • Eigen constructeurs en tekenaars
  • Fijn netwerk van leveranciers en vakmensen
  • Aanpakken en doorpakken