Manege en paardenstal Isolatie

Rijhal D’n Perdenbak

Rijhal D’n Perdebak – Lieshout

Bij de manege in Lieshout hebben we de asbest houdende golfplaten gesaneerd. De dak gordingen hebben we gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Vervolgens hebben we nieuwe geïsoleerde gevel en dakpanelen geleverd en gemonteerd. Voor het natuurlijk daglicht hebben wij een geventileerde en geïsoleerde lichtstraat voorzien. De geïsoleerde lichtstraat bevat drie stuks dakramen die men kan openen en op ventilatiestand kan zetten. Hierdoor is de temperatuur en de frisse lucht gemakkelijk zelf te reguleren.

De dak- en wandpanelen hebben we voorzien van een helder witte kleur wat veel lichtreflectie geeft. Dit komt direct ten goede aan een lichtere rij-hal met veel zicht. De renovatie van het dak heeft er aan bijgedragen dat de rij-hal een nieuwe lichte uitstraling heeft aan de binnenkant en van buiten heeft de manege een strakker afgewerkt aanzicht gekregen.

Benieuwd naar onze aanpak? We maken graag kennis.

Graag kijken we hoe we uw droomproject kunnen verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring in bouw en montage denken we graag met u mee.

+31 (0)413-209020

info@agrion.nl

paardenbak bouw