De totaaloplossing voor uw bouw

Agrion B.V. Bouw & Montage helpt u graag bij het realiseren van uw droomproject. Wij kunnen uw in het hele bouwtraject bijstaan, vanaf de tekentafel tot de oplevering. Ons bouwbedrijf in Noord Brabant is dé specialist in bouwsystemen en voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht.

Advisering & bouwbegeleiding

Bij een verbouwing komt veel op u af. Wij kunnen u adviseren over uw nieuwbouw of renovatie. Daarnaast helpen wij bij het begeleiden van het bouwproject. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Constructie berekening

Een goede constructieberekening voorkomt problemen in de bouw. Een constructieberekening zorgt ervoor dat uw bouw voldoet aan de eisen en veilig is. Dankzij onze ervaring zijn we zeer goed in het berekenen hiervan.

Bouwtekening

Wij voorzien u graag van een gedetailleerde bouwtekening. Een bouwtekening is onmisbaar bij uw bouw voor de fundering, plattegronden, materialen, riolering en dak.

Vergunning aanvraag

Voor de meeste bouwprojecten heeft u een bouwvergunning nodig. Wij helpen u bij het aanvragen van deze bouwvergunning voor uw utiliteitsbouw of bouw in de agrarische sector. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aanvraag.

Grondwerk incl. grondbemaling

Tijdens het grondwerk doen wij ook grondbemaling. Dit houdt in dat wij grondwater oppompen en via een leiding weer afvoeren. Hierdoor wordt de grondwaterspiegel verlaagd. Wij zorgen ervoor dat uw grond klaar is voor de bouw.

Turnkey bouwwerkzaamheden

Uw droomproject staat klaar, u hoeft alleen de sleutel in het slot te steken. Wij verzorgen de gehele bouw, van begin tot het einde en van boven tot beneden. Zodat u zich niet bezig hoeft te houden met de bouw en u weet dat alles goed komt.