Stallenbouw Isolatie

Vleeskuikenstallen

Vleeskuikenstallen – Bartels

Voor de familie Bartels bouwden wij drie stuks vleeskuikenstallen, voor gezamenlijk 135.000 stuks vleeskuikens. Deze stallen zijn naadloos geïsoleerd met poly-isocyanuraat schuim (P.I.R.) in buitenmuren en dak. In de vloer is een koudebrug onderbreking in prefab buitenwanden voorzien.

Voor de ventilatie is gekozen voor Tulderhof ventielen. De stallen worden geventileerd met eindwandventilatie. De uitgaande lucht verlaat de stal via een centrale uitblaasbak door het dak van de stal. Deze drie stallen staan 60 minuten brandwerend met elkaar in verbinding.

In 2019 hebben wij deze drie stallen met 50 meter verlengd. We hebben de poeren en staalconstructie per stal klaar gemaakt. Direct na het laden van de kippen is de eindgevel verzet en en zijn wanden, dak, vloer en dakisolatie gedaan. Terwijl wij buiten de afwerking verzorgden, had de installateur de ruimte om de stal weer vol te leggen voor een nieuwe ronde.

Benieuwd naar onze aanpak? We maken graag kennis.

Graag kijken we hoe we uw droomproject kunnen verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring in bouw en montage denken we graag met u mee.

+31 (0)413-209020

info@agrion.nl