Utiliteitsbouw Isolatie

Aanbouw woonhuis

Aanbouw woonhuis – Mariahout

Een woning in Mariahout hebben wij voorzien van een uitbouw met slaap- en badkamer op de begane grond.

Deze uitbouw hebben wij voorzien met prefab elementen waardoor de aanbouw als een puzzel in elkaar viel. De raamkozijnen hebben voorzien van trippel glas. Daarnaast is de vloer van de nieuwbouw en van de bestaande woning is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De vloer is naadloos afgewerkt en voorzien van zeer degelijk pvc.

Tijdens het realiseren van deze aanbouw hebben wij de aanbouw zeer zwaar geïsoleerd. Isoleren is namelijk een eenmalige uitgave en een levenslange besparing!

Door het bouwen met prefab elementen hebben wij zeer snel en voordelig de uitbouw kunnen realiseren. Gedurende de aanbouw is de woning continue bewoonbaar gebleven. Van bouwtekening tot oplevering heeft dit bouwproces slechts 5 maanden geduurd. Dat is de kwaliteit van ons bouwbedrijf in Noord Brabant.

Dit project valt onder de bouwwerkzaamheden die men vergunningvrij kan bouwen. Het bestaande woonhuis hebben we gelijk geïsoleerd waardoor de woning voldoet aan het vereiste energielabel, met meer wooncomfort en minder energiekosten.

Benieuwd naar onze aanpak? We maken graag kennis.

Graag kijken we hoe we uw droomproject kunnen verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring in bouw en montage denken we graag met u mee.

+31 (0)413-209020

info@agrion.nl