Stallenbouw specialist uit Noord-Brabant

Op zoek naar een vertrouwde partner in de stallenbouw? Bij Agrion bouwen we al meer dan 15 jaar diverse stallen. We verzorgen van A tot Z de bouw van uw stal voor paarden of veedieren. Met ons specialisme verzorgen we een complete stalinrichting. Van betonbouw en fundering tot centrale afzuiging en dakbedekking.

 • Nummer 1 stallenbouw in Brabant
 • Meer dan 15 jaar ervaring in de agrarische sector
 • Bouwen, renoveren, leveren of monteren
‘Als je je verwachtingen duidelijk kenbaar maakt, worden deze naar wens en tevredenheid uitgevoerd.’Janssen

Dé specialist in stallenbouw

Pluimveestallen, vleeskuikenstallen, zeugenstallen en varkensstallen. Zomaar een greep uit portfolio in de stallenbouw. Bij Agrion realiseren we al meer dan 15 jaar diverse stallen in de agrarische sector. Stallenbouw verzorgen wij met ons nodige specialisme om de gezondheid en welzijn van uw dieren te garanderen, terwijl ze ook praktisch en duurzaam zijn.

stallen bouw brabant

We zijn het gehele proces van de stallenbouw bij u betrokken. Met een breed team van constructeurs, tekenaars en vakmensen hebben wij de juiste mensen op de juiste plek. Dat maakt ons bedrijf flexibel en toegankelijk. Persoonlijke benadering vinden wij dan ook uiterst belangrijk. Een stal bouwen is immers een flinke investering die het nodige vertrouwen en specialisme vereist.

Neem contact met ons op

Stal laten bouwen in Brabant en omstreken

Met ons brede team en ruime ervaring vindt u bij Agrion alles onder één dak. Van tekentafel tot uit uiteindelijke oplevering zijn we betrokken bij de bouw van uw volgende stal. Daarom is ons specialisme zo waardevol. We leveren een totaalpakket in de stallenbouw, omdat we beschikken over de juiste specialisten op de juiste plek.

We verzorgen de gehele stallenbouw van begin tot eind. Zo beginnen we met het inrichten van het rioleringsplan. Vervolgens wordt er een compleet puttenplan gemaakt waarbij we ook kijken naar de spanten. Na het ontwerp wordt alles constructief berekend en aan u voorgelegd.

Laat een energiezuinige stal bouwen

Vergroot de duurzaamheid van uw stal met innovatieve bouwmaterialen die zorgen voor optimale isolatie en ventilatie, waardoor de leefomstandigheden voor uw dieren worden geoptimaliseerd. Onze specialisten zijn ervaren in het integreren van geavanceerde technologieën die zorgen voor een energiezuinige stal die voldoet aan de hoge eisen van de moderne agrarische sector.

Een greep uit onze werkzaamheden in de stallenbouw

Waarvoor u bij ons terecht kan:

 • Bettonbouw en fundering
 • Rioleringsplan en puttenplan
 • Stalinrichting
 • Staalconstructie
 • Binnen- en buitenwanden
 • Dakbedekking
 • Isolatie
 • Central afzuiging

De stallenbouw heeft een hoop haken en ogen. Zelf aan de slag gaan met de bouw van uw stal is dan ook een tijdrovende klus. Wilt u alles weten over stallenbouw en voorzien worden van hoogstaand advies? Neem gerust contact met ons op.

stallenbouw noord brabant

Stal bouwen kosten

Een stal bouwen is een waardevolle investering, echter is het ontzettend belangrijk dat een kostenbegroting op een professionele manier wordt samengesteld. De kosten van het bouwen van een stal zijn namelijk uniek aan uw wensen en eisen. We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om samen een realistische inschatting te maken van de kosten van uw toekomstige stal.

Daarnaast kunt u bij ons bouwbedrijf in Brabant erop vertrouwen dat de we gedurende het gehele bouwproces verantwoordelijke budgetkeuzes maken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de stallenbouw en een breed netwerk aan leveranciers helpen we u verder bij het realiseren van uw kippenstal, paardenstal, varkensstal of zeugenstal.

Neem vrijblijvend contact op

Stallenbouw Brabant: specialist uit Mariahout

Wij zijn dé specialist in stallenbouw in Mariahout en de regio Noord-Brabant. Ons bedrijf, gevestigd in Mariahout, heeft diepgaande kennis in de agrarische sector en begrip van de unieke behoeften van lokale ondernemers. Met een ervaren team streven wij ernaar om op maat gemaakte staloplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen in de agrarische sector.

Paardenstal bouwen?

Wilt u een paardenstal laten bouwen? Ons bouwbedrijf in Noord Brabant is zeer kundig op het gebied van hippische bouw en met ruime ervaring in de bouw van paardenstallen kunnen we uw volgende project kundig verwezenlijken. Door het gebruik van duurzame materialen hebben u en uw paarden jarenlang plezier van de paardenstallen die wij bouwen.

Liever zelf een paardenstal bouwen? We leveren een breed scala aan bouwmaterialen voor paardenstallen. De bouwmaterialen kan je bij ons bestellen en ophalen in de buurt van Helmond.

We maken bouwsystemen op maat en adviseren u waar u de nodige kennis of ervaring mist. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen wanneer het aankomt op de wetgeving rondom de bouw van paardenstallen. Als specialist in de stallenbouw zullen we gezamenlijk komen tot een prachtig eindresultaat voor u en uw paarden.

Bekijk ons werk in de stallenbouw

paarden stal bouwen

Varkensstal bouwen?

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van stallen voor de agrarische sector. Zo realiseerde we voor de familie Ebbers in Vierlingsbeek een varkensstal met een uniek S.K.O.V. ventilatiesysteem.

Deze stal heeft een luchtaanvoer- en luchtafvoerkanaal. De varkens zijn gehuisvest op betonroosters met verwarmde kunststof hokinrichting en bolle vloeren. Ze krijgen multifase droogvoer en C.C.M. als aanvulling. In deze stal groeien de varkens met 920-940 gram per dag.

Wilt u dus een varkensstal bouwen? We nemen uw specifieke wensen serieus en kijken samen naar de mogelijkheden om deze in de praktijk te brengen.

Neem contact met ons op

Profiteer van ons specialisme

Van tekentafel tot uiteindelijke oplevering van de stal. We zijn een team van specialisten met al meer dan 15 jaar ervaring in de stallenbouw. In de loop van de tijd hebben wij een groot aantal bedrijven in de agrarische mogen helpen met het bouwen van een nieuwe stal. We kunnen daarnaast ook uw stal renoveren, leveren of alleen gedeeltelijk monteren.

Wat onze aanpak in de stallenbouw zo krachtig maakt

 • Zoveel mogelijk wordt uitgevoerd door eigen mensen met ervaring en specialisme
 • Kennis van wet en regelgeving in huis
 • Eigen constructeurs en tekenaars
 • Een groot netwerk van leveranciers en vakmensen
 • Een no nonsens mentaliteit van aanpakken en doorpakken

Bekijk onze projecten

Meer dan stallenbouw

Bij Agrion zijn we breed inzetbaar. We nemen uiteenlopende klussen in de utiliteitsbouw aan. Zo zijn we naast stallenbouw ook actief in het bouwen van loodsen, maneges en bedrijfspanden. Omdat wij turn-key bouwprojecten kunnen leveren hebben we specialisme en elke fase van het bouwproces. Gronbemaling, vergunningen aanvragen, bouwbegeleiding, montage, asbest saneren of isoleren. Afhankelijk van uw wensen gaan wij te werk.

De bouw van uw stal begint bij Agrion

Vertel ons uw plan en deel met ons uw ideeën over uw volgende stal. We staan namelijk klaar om met u mee te denken. Samen met u kijken we op welke manier we het bouwtraject zullen inrichten. Mocht u vragen hebben of gewoon eens willen inventariseren naar de mogelijkheden voor de bouw of renovatie van uw stal, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Neem contact met ons op