Stallenbouw

Op zoek naar een vertrouwde partner in de stallenbouw? Bij Agrion bouwen we al meer dan 15 jaar diverse stallen. We verzorgen van A tot Z de bouw van uw stal voor paarden of veedieren. Met ons specialisme verzorgen we een complete stalinrichting. Van betonbouw en fundering tot centrale afzuiging en dakbedekking.

Dé specialist in stallenbouw

Pluimveestallen, vleeskuikenstallen, zeugenstallen en varkensstallen. Zomaar een greep uit portfolio in de stallenbouw. Bij Agrion realiseren we al meer dan 15 jaar diverse stallen in de agrarische sector. Stallenbouw verzorgen wij met ons nodige specialisme om de gezondheid en welzijn van uw dieren te garanderen, terwijl ze ook praktisch en duurzaam zijn.

We zijn het gehele proces van de stallenbouw bij u betrokken. Met een breed team van constructeurs, tekenaars en vakmensen hebben wij de juiste mensen op de juiste plek. Dat maakt ons bedrijf flexibel en toegankelijk. Persoonlijke benadering vinden wij dan ook uiterst belangrijk. Een stal bouwen is immers een flinke investering die het nodige vertrouwen en specialisme vereist.

Neem contact met ons op

Stallenbouw van A tot Z

Met ons brede team en ruime ervaring vindt u bij Agrion alles onder één dak. Van tekentafel tot uit uiteindelijke oplevering zijn we betrokken bij de bouw van uw volgende stal. Daarom is ons specialisme zo waardevol. We leveren een totaalpakket in de stallenbouw, omdat we beschikken over de juiste specialisten op de juiste plek.

We verzorgen de gehele stallenbouw van begin tot eind. Zo beginnen we met het inrichten van het rioleringsplan. Vervolgens wordt er een compleet puttenplan gemaakt waarbij we ook kijken naar de spanten. Na het ontwerp wordt alles constructief berekend en aan u voorgelegd.

Een greep uit onze werkzaamheden

Waarvoor u bij ons terecht kan:

 • Bettonbouw en fundering
 • Rioleringsplan en puttenplan
 • Stalinrichting
 • Staalconstructie
 • Binnen- en buitenwanden
 • Dakbedekking
 • Isolatie
 • Central afzuiging

Varkensstal bouwen?

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van stallen voor de agrarische sector. Zo realiseerde we voor de familie Ebbers in Vierlingsbeek een varkensstal met een uniek S.K.O.V. ventilatiesysteen. Deze stal heeft een luchtaanvoer- en luchtafvoerkanaal. De varkens zijn gehuisvest op betonroosters met verwarmde kunststof hokinrichting en bolle vloeren. Ze krijgen multifase droogvoer en C.C.M. als aanvulling. In deze stal groeien de varkens met 920-940 gram per dag.

Wilt u dus een varkensstal bouwen? We nemen uw specifieke wensen serieus en kijken samen naar de mogelijkheden om deze in de praktijk te brengen.

Neem contact met ons op

Profiteer van ons specialisme

Van tekentafel tot uiteindelijke oplevering van de stal. We zijn een team van specialisten met al meer dan 15 jaar ervaring in de stallenbouw. In de loop van de tijd hebben wij een groot aantal bedrijven in de agrarische mogen helpen met het bouwen van een nieuwe stal. We kunnen daarnaast ook uw stal renoveren, leveren of alleen gedeeltelijk monteren.

Wat onze aanpak in de stallenbouw zo krachtig maakt

 • Zoveel mogelijk wordt uitgevoerd door eigen mensen met ervaring en specialisme
 • Kennis van wet en regelgeving in huis
 • Eigen constructeurs en tekenaars
 • Een groot netwerk van leveranciers en vakmensen
 • Een no nonsens mentaliteit van aanpakken en doorpakken

Bekijk onze projecten

Meer dan stallenbouw

Bij Agrion zijn we breed inzetbaar. We nemen uiteenlopende klussen in de utiliteitsbouw aan. Zo zijn we naast stallenbouw ook actief in het bouwen van loodsen, maneges en bedrijfspanden. Omdat wij turn-key bouwprojecten kunnen leveren hebben we specialisme en elke fase van het bouwproces. Gronbemaling, vergunningen aanvragen, bouwbegeleiding, montage, asbest saneren of isoleren. Afhankelijk van uw wensen gaan wij te werk.

De bouw van uw stal begint bij Agrion

Vertel ons uw plan en deel met ons uw ideeën over uw volgende stal. We staan namelijk klaar om met u mee te denken. Samen met u kijken we op welke manier we het bouwtraject zullen inrichten. Mocht u vragen hebben of gewoon eens willen inventariseren naar de mogelijkheden voor de bouw of renovatie van uw stal, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Neem contact met ons op