Utiliteitsbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de utiliteitsbouw? We realiseren al meer dan 15 jaar de bouw van o.a. kantoorpanden, loodsen en stallen. Met ons gedreven team van specialisten werken we met enthousiasme aan uw volgende droomproject. Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering van de sleutel, we zijn bij elke stap in het proces betrokken. Bent u dus toe aan uw volgende project in de utiliteitsbouw? We staan voor u klaar met onze ervaring, expertise en vakmanschap.

Specialist in utiliteitsbouw

Bouwen is ons vak. Al meer dan 15 jaar realiseren wij verschillende projecten in de utiliteitsbouw. Met onze betrokken en daadkrachtige houding staat ons team van specialisten klaar om uw volgende project op te pakken. We zijn betrokken van begin tot eind en breed inzetbaar in de utiliteitsbouw. Zo realiseren we bouwprojecten als nieuwe bedrijfshallen, bedrijfspanden, paardenstallen, opslagloodsen en caravanstalling. Zoekt u een aannemer in de utiliteitsbouw? Dan zit u goed bij Agrion.

utiliteitsbouw

Onze kennis is breed. Bij Agrion doen we er alles aan om uw volgende droomproject in de utiliteitsbouw zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Bouwsystemen worden bij ons getoetst en berekend, waarna we het ontwerp middels een driedimensionale tekening met u bespreken. Transparantie en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zorgen we voor korte lijntjes en hebben we inzicht in wet en regelgeving en zorgen dat dit op orde is.

We zitten lang in het vak, dat betekent dat we in de loop van tijd een fijn en betrouwbaar netwerk hebben kunnen opbouwen met leveranciers en vakmensen. Wilt u dus een kantoorpand laten bouwen, heeft u een partner nodig die uw volgende stal kan realiseren of bent u klaar voor een nieuwe opslagloods? Het team van Agrion staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

Projecten in de utiliteitsbouw waar we trots op zijn

Zoals u weet zijn we breed inzetbaar. We realiseren de gehele oplevering, maar kunnen u ook helpen met renovatie, saneren van asbest en isoleren. De afgelopen jaren hebben wij een hoop opdrachtgevers tevreden gesteld met onze kennis, kunde en ervaring. Bekijk hier de projecten waar we trots op zijn.

Project: loods bouwen op maat

Wij hebben voor Freek Leenders in Mariahout een multifunctionele geïsoleerde machineloods gebouwd. Het gebouw is volledig geïsoleerd en heeft door de geventileerde en geïsoleerde lichtstraat natuurlijk lichtinval. Naar specifieke wens hebben we de loods voorzien van werkplaats, spuitruimte en machineopslag. De loods is voorzien van een groot aantal deuren, waarvan de grootste tot wel 10 meter breed is.

Ook een loods bouwen we geheel naar wens, waarbij we de specifieke wensen van de klant erg serieus nemen. We zitten samen rond de tekentafel en gaan vervolgens aan de slag met het plan wat we met samen de klant hebben opgesteld.

Stal laten bouwen?

Bij Agrion leveren we hoogwaardige stallenbouw voor diverse behoeften, of het nu gaat om paardenstallen, veehouderijen of andere agrarische toepassingen. Ons ervaren team begrijpt de unieke eisen van de agrarische sector en zorgt voor duurzame en functionele stalconstructies. Neem contact met ons op voor maatwerkadvies en efficiënte stallenbouw.

Uw aannemer in de utiliteitsbouw

Een project van begin tot eind kunnen uitbesteden. Dat kan bij Agrion. Met ons brede team van constructeurs, tekenaars en vakmensen hebben we de juiste mensen op de juiste plek en zijn we in elke stap van het proces betrokken. We gaan systematisch en praktisch te werk. Zo ontwerpen we de betonbouw en fundering, zorgen we voor dakbedekking en isolatie, plaatsen we een centrale afzuiging, zorgen we voor een stabiele staalconstructie, plaatsen we binnen- en buitenwanden en ga zo maar door.

We zorgen dat alles op orde is, voordat jij de sleutel van jouw nieuwe kantoorpand, loods of stal omdraait.Wat ons specialisme in de utiliteitsbouw zo waardevol maakt:

✓ Kennis van wet en regelgeving

✓ Eigen tekenaars en constructeurs

✓ 15 jaar lang ervaring

✓ Een prettig netwerk van leveranciers en vakmensen

✓ Uitvoering door zo veel mogelijk eigen ervaren personeel

utiliteitsbouw

We helpen u graag!

Een betrouwbare partner voor een groot bouwproject is van groot belang. We vinden het dan ook belangrijk dat u een goede keuze kunt maken gebaseerd op eerlijk en goed onderbouwd advies. Neem daarom vrijblijvend contact op om uw volgende aanbesteding in de utiliteitsbouw met een van onze specialisten te bespreken.

Neem contact met ons op