Nieuwe loods bouwen met Agrion

Wilt u een loods bouwen? Bij Agrion realiseren we uw volgende droomproject. Of u nou op zoek bent naar een zelfbouw loods of een aannemer zoekt voor de bouw van een nieuwe loods. Met meer dan 15 jaar ervaring, een team van specialisten en een breed netwerk in de bouw zijn we uw volgende betrouwbare partner. Van tekentafel tot aan het opleveren van de sleutel, we zijn betrokken bij elke stap van het proces en zorgen voor turn-key realisatie wanner we uw bedrijfsloods bouwen.

Loods laten bouwen door onze specialisten

Een loods bouwen is een groot project wat de nodige aandacht nodig heeft. Daarom is het kiezen van de juiste partner ontzettend belangrijk. Bij Agrion bouwen we al meer dan 15 jaar nieuwe loodsen, bedrijfspanden, stallen, maneges en andere projecten in de utiliteitsbouw en agrarische sector.

We hebben de juiste mensen op de juiste plek, waardoor we ons specialisme breed kunnen inzetten. Van meedenken met het ontwerp, de kostenbegrotingen maken, aanvraag van vergunningen en de daadwerkelijke bouw en montage. We voeren zoveel mogelijk uit met onze eigen vakmensen.

Wilt u een bedrijfsloods bouwen? De mogelijkheden zijn breed bij Agrion. Zo helpen wij u bij de realisatie van een standaard opslagloods, geïsoleerde loods, loods met aanleunwoning, caravanstalling of agrarische loods.

Loods laten bouwen

loods laten bouwen

Zelfbouw loods

Gaat u zelf een opslagloods bouwen, dan is Agrion wederom uw ideale partner. Al meer dan 15 jaar bouwen we met ons team van specialisten verschillende typen loodsen. Het leveren van de juiste materialen en het kunnen geven van professionele begeleiding en advies is essentieel wanneer u zelf een opslagloods gaat bouwen. We delen graag onze ervaring met u en staan klaar om u te begeleiden waar nodig. Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie, u zult niet voor verassingen komen te staan wanneer u zelf een loods wilt bouwen.

Zelfbouw loods: professionele begeleiding

Er komen een hoop zaken kijken wanneer u zelf een loods gaat bouwen, zo moet de constructie worden berekend en moeten er bouwtekeningen worden gemaakt. Vergeet daarnaast de aanvraag van vergunningen niet en zaken als grondwerk en grondbemaling. We kunnen u met ondersteunen waar u zelf de tijd of ervaring mist.

Heeft u bouwmaterialen nodig voor de bouw van uw loods? Naast kundig advies beschikken wij over een breed assortiment aan bouwmaterialen in de buurt van Helmond. Deze kunt u op bestelling ophalen.

Daarnaast hebben we in de loop van de jaren een groot netwerk opgebouwd van leveranciers en vakmensen. We maken voor elk onderdeel van het bouwproces complete bouwsystemen en kunnen u hiermee voorzien van onder andere staalconstructies, dakbedekkingen, prefab betonwanden, kunststofwanden en isolatieplafonds.

Neem contact met ons op

bedrijfsloods bouwen

Prefab loods bouwen?

Bij Agrion staan we klaar met alle benodigde materialen wanner u een prefab loods wilt bouwen. Ons volledig op maat gemaakte bouwsysteem is flexibel naar uw behoeften. De op maat geproduceerde prefab betonwanden versnellen het bouwproces, wat leidt tot een efficiënt en kwalitatief eindresultaat voor uw project.

Loods isoleren: kies voor duurzaamheid

Bij ons bouwbedrijf in Brabant begrijpen we als geen ander de cruciale rol van isolatie, daarom bieden wij een volledig isolatiepakket als integraal onderdeel van ons bouwsysteem. We zorgen ervoor dat uw dak potdicht wordt geïsoleerd en voor situaties met strikte brandvoorschriften bieden we brandvrije glaswol spandekens aan.

Bovendien verzorgen wij wand- en vloerisolatie, waardoor uw loods niet alleen functioneel, maar ook energiezuinig en comfortabel wordt. Kies voor vakmanschap en efficiency wanneer u uw loods wilt laten isoleren.

Ik wil mijn loods isoleren

Agrarische loods bouwen

In de afgelopen jaren hebben we een hoop bouwprojecten voor onze opdrachtgevers gerealiseerd. Een vleesvarkenstsstal, zeugenstal, machineloods, pluimveestal, geïsoleerde machineloods en biggenstal. Zo maar een greep uit de projecten waar we trots op zijn. We nemen een verscheidenheid aan projecten aan en hebben veel met opdrachtgevers uit de agrarische sector gewerkt. Wilt u dus een agrarische loods of stal (laten) bouwen, dan is Agrion uw ideale partner. Van ontwerp en staalconstructie tot rioleringsplan en centrale afzuiging.

Duurzaam en kostenbesparende loods bouwen

Met diepgaande kennis van de specifieke voorschriften en normen die gelden in de agrarische sector, zorgen wij ervoor dat uw agrarische loods niet alleen voldoet aan de vereiste standaarden, maar ook duurzaam en functioneel is voor de lange termijn. Bij Agrion streven we ernaar om uw toekomstige plannen om te zetten in een werkelijkheid die uw bedrijf versterkt en ondersteunt, terwijl we tegelijkertijd aandacht besteden aan efficiëntie en kostenbeheersing tijdens de bouw van uw agrarische loods.

Bekijk onze projecten

Uitgelicht project: loods met woning voor Kollenburg

Voor Kollenburg bouwden wij een multifunctionele loods met aangrenzende woning. Ook hier hebben we samen met de klant gekeken naar de specifieke wensen betreft de loods met aanleunwoning. Zo is de loods opgebouwd uit prefab betonwanden, is de loods voorzien van schuifdeuren, bestaat het dak uit Eterniet golfplaten en bevat de loods een geïsoleerde lichtstraat van polycarbonaat. Daarnaast is de woning traditioneel gebouwd met metselwerk en gedeeltelijk potdeksel systeem.

agrarische loods bouwen

Meer dan bouwen

Bij Agrion doen we meer dan alleen een loods bouwen of leveren van bouwmaterialen. Met ons brede team van specialisten en meer dan 15 jaar ervaring zijn we een betrouwbare naam geworden in de utiliteitsbouw. Zo realiseren we naast loodsen ook maneges en stallen. We gaan met u in gesprek en zorgen voor een bouwplan op maat. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor isolatie en de sanering van asbest.

Uw volgende droomproject met Agrion

Gaat u een loods (laten) bouwen? Ons team van specialisten staat klaar om van uw volgende project werkelijkheid te maken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, of u nu al een concreet plan heeft of u simpelweg nog aan het oriënteren bent. We gaan in ieder geval in gesprek om te kijken of we samen aan uw volgende droomproject kunnen bouwen.

Komen we er samen uit? Dan ontwerpen we het bouwsysteem, waarna het wordt getoetst en gecalculeerd. Vervolgens worden de plannen gepresenteerd in een drie dimensionale tekening zodat we de bouw van uw loods zo goed mogelijk kunnen bespreken. We benaderen uw project zo compleet mogelijk.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillende typen loodsen die Agrion kan bouwen?

Agrion biedt een breed scala aan mogelijkheden voor loodsconstructies, waaronder standaard opslagloodsen, geïsoleerde loodsen, loodsen met aanleunwoning, caravanstallingen en agrarische loodsen. Het bedrijf heeft ervaring met diverse projecten in de utiliteitsbouw en agrarische sector.

Hoe ondersteunen jullie bij de zelfbouw van een loods?

Agrion biedt professionele begeleiding bij zelfbouwprojecten. Het bedrijf helpt bij constructieberekeningen, het maken van bouwtekeningen, vergunningaanvragen, grondwerk en grondbemaling. Daarnaast beschikt Agrion over een uitgebreid netwerk van leveranciers en vakmensen en kan het complete bouwsystemen aanbieden, waaronder staalconstructies, dakbedekkingen, prefab betonwanden en isolatieplafonds.