Bedrijfspand isoleren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het isoleren van uw bedrijfspand? Dan bent u bij Agrion aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dakisolatie, wandisolatie en vloerisolatie voor bedrijfspanden van elke omvang.

Waarom bedrijfspand isoleren?

Een bedrijfspand isoleren brengt vele voordelen met zich mee. Door eenmalig te investeren profiteert u jaren lang van de voordelen van het isoleren van een bedrijfspand. Zo bespaart u jaarlijks een hoop energie en verlaagt u uw energierekening aanzienlijk. Daarnaast zorgt isolatie voor een aangename werkomgeving, doordat de temperatuur constant blijft en geluidsoverlast wordt verminderd. Bovendien draagt u met isolatie bij aan een beter milieu, doordat u minder CO2 uitstoot en uw ecologische voetafdruk verkleint.

Bedrijfspand laten isoleren

Bedrijfspand isoleren met Agrion

Bij Agrion werken wij met hoogwaardige materialen en moderne technieken om uw bedrijfspand optimaal te isoleren. Wij beginnen altijd met een gedegen inventarisatie van uw wensen en de situatie ter plaatse. Vervolgens stellen wij een maatwerk plan op en gaan we aan de slag. Tijdens het isolatieproces houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Na afronding van het project voeren wij een kwaliteitscontrole uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert.

Neem contact met ons op

Dakisolatie

Een goed geïsoleerd dak voorkomt dat warmte via uw bedrijfspand of stal verloren gaat. Dit scheelt niet alleen in stookkosten, maar zorgt ook voor minder tocht en geluidshinder vanuit uw loodsen of stallen. Agrion adviseert en installeert dakisolatie van hoogwaardige materialen, zoals P.I.R. schuim, P.U.R schuime en Polystyreen isolatieplaten. Met een juiste isolatiedikte en -dichtheid voldoet uw dak aan de huidige bouw- en energienormen. We realiseren lekvrije dakisolatie wat belangrijk is voor uw isolatiewaarde en ventilatiesysteem.

Wandisolatie

Ook via uw wanden kan er veel warmte verloren gaan. Agrion biedt u de oplossing voor een goed geïsoleerd bedrijfspand. Voor zowel buitenwanden als binnenwanden voorzien wij prefab betonpanelen. Deze panelen hebben een sterk isolerende functie doordat de kern van de panelen uitstekend geïsoleerd zijn.

Vloerisolatie

Wist u dat de vloer van uw bedrijfspand ook veel warmte kan laten ontsnappen? Met vloerisolatie van Agrion voorkomt u tocht en koude voeten. Wij bieden de mogelijkheid om met een betonpomp verschillende diktes betonvloeren te storten. Daarnaast voorzien wij binnenvoeren van een isolatiepakket met vloerverwarming. We kunnen uw complete bedrijfspand isoleren. Zo creëert u een comfortabeler werkklimaat en bespaart u op energiekosten.

Bedrijfspand laten isoleren

Onze projecten

Bij Agrion hebben we al vele bedrijfspanden voorzien van dak-, wand- en vloerisolatie. Wij zijn trots op onze projecten en de tevreden klanten die wij hebben geholpen. Zo hebben wij recentelijk manege en rijhal D’n Perdebak in Lieshout geïsoleerd. Door een nieuwe geïsoleerde gevel en een geventileerde en geïsoleerde lichtstraat te plaatsen hebben wij kunnen helpen met het verduurzamen van de manege. Door de goede isolatie kan deze ondernemer nu op een goede manier de temperatuur en ventilatie in het pand reguleren.

bedrijfspand isoleren

Uw partner bij het isoleren van uw bedrijfspand

Onze klanten waarderen ons om onze professionele aanpak, heldere communicatie en de kwaliteit van ons werk. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijfspand en zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van het comfort en de energiebesparing die isolatie biedt.

Kortom, bij Agrion kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor de isolatie van uw bedrijfspand. Onze tevreden klanten en succesvolle projecten spreken voor zich. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Agrion regelt het van A tot Z

Al meer dan 15 jaar realiseren wij uiteenlopende projecten in de bouw. Zo is bedrijfspanden isoleren niet onze enige specialisatie, maar zijn we op vele vlakken inzetbaar. Zo voorzien wij u van advies en bouwbegeleiding, bouwtekeningen en constructieberekeningen, de aanvraag van vergunningen en leveren we turnkey bouwwerkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact met ons op