Stallenbouw

Pluimveestal met overdekte uitloop

Pluimveestal met overdekte uitloop – fam. Rijk ‘s-Heerenhoek

Voor familie Rijk te ‘s-Heerenhoek hebben wij een nieuwe pluimveestal met een overdekte uitloop, wintergarden, mogen bouwen.

De stal is geheel opgebouwd met prefab betonelementen. Aan de zijkanten hebben wij een geïsoleerde en verduisterbare raamkozijnenen voorzien. In één zijgevel zijn sparingen gelaten waar we geïsoleerde uitloopluiken hebben geplaatst. Voor de ventilatie zijn dakkokers op de nok voorzien met luchtinlaatventielen in de zijgevel. De stal is koudebrug vrij opgebouwd met een degelijk isolatiepakket. Voor de grote toegangsdeur in de stal hebben wij een speciale deur ontwikkeld. Deze deur is zeer zwaar geïsoleerd en sluit geheel naadloos af. Dit betreft een duurzame deur die hufterproof is en naadloos afsluit.

Dit doet de deur Dicht !!

Voor de uitloop, wintergarden, hebben wij een geheel luchtdoorlatende dakbedekking voorzien. Hiervoor zijn warmte werende luchtdoorlatende polycarbonaat golfplaten voorzien. De zijgevel is opgebouwd met prefab betonwanden met geperforeerde wandprofielplaten. Aan de voorzijde hebben we één schuifdeur van 8 meter lang voorzien.

De stal met uitloop zijn aaneensluitend gebouwd. Echter is de pluimveestal al in gebruik genomen waarna de wintergarden pas werd gebouwd.

Benieuwd naar onze aanpak? We maken graag kennis.

Graag kijken we hoe we uw droomproject kunnen verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring in bouw en montage denken we graag met u mee.

+31 (0)413-209020

info@agrion.nl