Industriebouw op maat met Agrion

Als u op zoek bent naar een aannemer voor projecten op maat in de industriebouw, dan bent u bij Agrion aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring begrijpen wij dat elke opdracht in de industriebouw uniek is en een unieke oplossing vereist. Daarom bieden wij een volledige bouwservice die het ontwerp, bouw en de oplevering omvat. Onze klanten kunnen uit gaan van uitstekende technische expertise, hoogwaardige materialen en uitstekende klantenservice om elk project op tijd en binnen budget af te ronden.

‘Rob heeft ons goed geholpen en heeft meegedacht in onze verbouwplannen. Hierdoor hebben wij vergunningvrij gebouwd en geïsoleerd in 5 maanden. Nooit gedacht dat dit op deze manier en zo snel kon gaan. Erg fijn geholpen hier!!’ – Bert via Google

Uw aannemer in de industriebouw

Bij Agrion realiseren we al meer dan 15 jaar uiteenlopende projecten in de industriebouw. Met een prettig netwerk en een uitstekend team met de nodige expertise beschikken we over de juiste mensen op de juiste plek. Voordat we met de bouw beginnen, zitten we met u om de tekentafel om een ontwerp te creëren dat aan al uw specifieke eisen voldoet.

Elk project in de industriebouw wordt getoetst, berekend en gecalculeerd. Vervolgens leggen we de plannen aan u voor middels een driedimensionale tekening. We zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen en dat het voldoet aan alle relevante regelgeving en normen.

Specialist in industriebouw

industriebouw

Industriebouw Nederland: bouw en materialen

Als het ontwerp is voltooid, beginnen we met de bouw van de industriële structuur. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en die duurzaamheid garanderen.

We werken samen met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om ervoor te zorgen dat we altijd de beste materialen gebruiken voor elk project. Onze ervaren vakmannen werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

Neem contact met ons op

Oplevering en nazorg

Na de bouw zorgen we ervoor dat onze klanten volledig tevreden zijn met het eindresultaat. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw project in de industriebouw aan alle vereisten voldoet. We bieden u daarnaast de gepaste nazorg, zodat de structuur altijd in optimale staat verkeert.

Projecten in de industriebouw

In de afgelopen 15 jaar hebben wij uiteenlopende projecten mogen realiseren in de industriebouw en utiliteitsbouw. Voornamelijk in de agrarische sector hebben wij inmiddels een schitterend klantenportfolio opgebouwd. Van kantoorpanden, loodsen, stallen en specifieke diensten als asbest saneren en isoleren. Agrion is dé partner met een compleet aanbod van diensten in de industriebouw.

Industriebouw aannemer brabant

Projecten waar we trots op zijn

De realisatie van een nieuw bedrijfshal voor de firma Raaijmakers is een van de projecten waar we met grote tevredenheid naar terugkijken. Door het gewasverzorgingsbedrijf hebben wij een compleet nieuwe bedrijfshal op maat gerealiseerd. Compleet met vloerverwarming, isolatie en geventileerde lichtstraat hebben we de bedrijfshal compleet naar wens gerealiseerd.

Daarnaast is een van de projecten waar we trots op zijn de renovatie van de opslagloods van de firma Meulendijks in Son en Breugel. Hier hebben we vezelcement golfplaten vervangen door eco-panelen. Daarnaast hebben we een geïsoleerde lichtstraat. Hierdoor heeft de opslagloods een geheel nieuwe uitstraling gekregen, waardoor het er weer als nieuw uit ziet.

Alle projecten

Uw specialist in industriebouw Brabant

Onze thuisbasis is gevestigd in Mariahout, Noord-Brabant. Vanuit Mariahout realiseren wij projecten in de industriebouw in heel Brabant en Limburg. Wanneer u in Brabant opzoek bent naar een geschikte partner in de industriebouw, dan nodigen wij u van harte uit voor een goede kop koffie bij ons op kantoor. Samen bespreken we de plannen en kijken we hoe we ons in kunnen zetten voor uw volgende project in de industriebouw.

Agrion regelt het van A tot Z

Aanpakken en doorpakken, dat is ons motto! Ons team van specialisten staat klaar om uw volgende project in de industriebouw te realiseren. Of u nou zelf aan de slag gaat of uw gehele project aan ons wilt uitbesteden. U kunt bij ons rekenen op:

  • Advisering en bouwbegeleiding
  • Bouwtekening en constructie berekening
  • Vergunning aanvraag
  • Grondwerk incl. grondbemaling
  • Turnkey bouwwerkzaamheden

Neem contact met ons op