Bedrijfspand bouwen met Agrion

Wilt u een bedrijfspand bouwen? Bij Agrion bouwen we al meer dan 15 jaar met passie. Of het nu gaat om een bedrijfsruimte, bedrijfspand, bedrijfshal of bedrijfsloods. We denken met u mee en vinden de beste oplossing voor de bouw van uw bedrijfspand. Onze ervaring en specialisme zetten we graag voor u in, zodat we geheel naar wens een schitterend nieuw bedrijfspand bouwen.

Bedrijfspand laten bouwen?

Een bedrijfspand bouwen is een prachtige stap in uw onderneming. Wanneer uw zaak groeit of wanneer u een nieuwe onderneming start, dan kunt u vaak niet om een nieuw bedrijfspand heen. Echter weet u dat een project van deze omvang wel de nodige aandacht en expertise nodig heeft.

Bij Agrion bouwen we al meer dan 15 jaar bedrijfspanden, bedrijfshallen, bedrijfspanden met aansluitende loodsen, etc. Uw wens vertalen wij in realisatie en we nemen het hele bouwproject voor u uit handen. Met onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw beschikken wij inmiddels over een zeer breed team van specialisten, waardoor we het gehele bouwproces kunnen doorlopen.

Bedrijfshallen bouwen: uw partner van A tot Z.

We adviseren en geven bouwbegeleiding in de eerste fase van het project. Daarnaast nemen onze bouwtekenaars u mee in de constructie, waarna we de constructie zullen berekenen. Ook zorgen we voor de juiste vergunningen, bemalen we de bouwgrond en zullen we turn-key uw bedrijfspand of bedrijfspand bouwen en opleveren.

bedrijfspand bouwen

Goedkoop bedrijfspand laten bouwen

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Brabant? Wanneer u een goedkoop bedrijfspand wilt laten bouwen dan bent u bij Agrion aan het juiste adres. Met 15 jaar ervaring hebben wij een mooie netwerk opgebouwd aan leveranciers en weten wij als geen ander hoe we zo efficiënt mogelijk een bedrijfspand kunnen bouwen. We zorgen voor de juiste materialen, zoals voordelige kunststof binnenwanden en prefab beton buitenwanden.

Het gehele proces brengen wij in kaart, zodat we u eerlijk en transparant kunnen meenemen in de constructieberekening. We realiseren een goedkoop bedrijfspand voor u, maar dat hoeft niet te betekenen dat u inlevert op kwaliteit. Naast het prettige netwerk wat we hebben opgebouwd beschikken we over echte vakmensen.

bedrijfsruimte bouwen

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk voorbeelden van onze voltooide bedrijfspand- en bedrijfshalprojecten. Ontdek hoe we op maat gemaakte oplossingen hebben geboden voor verschillende ondernemingen, inclusief efficiënte indelingen, geavanceerde isolatie en hoogwaardige afwerkingen. Laat u inspireren door ons vakmanschap en plan vandaag nog een gesprek in. Dan gaan we samen aan de slag en uw volgende bedrijfspand bouwen.

Bekijk onze projecten

Project: bedrijfshal en bedrijfspand bouwen voor Raaijmakers

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen? Het eerste wat we doen bij de realisatie van een nieuw bedrijfspand is in gesprek gaan met de klant en met de nodige aandacht luisteren naar specifieke wensen en eisen. Zo ook bij het schitterende project voor Ad en Jolanda Raaijmakers.

Hun wens was om een compleet geïsoleerde bedrijfshal met vloerverwarming en een geventileerde lichtstraat te laten bouwen. Aangrenzend aan de bedrijfshal hebben we een kantoor gebouwd, voorzien van studielokalen en kantoorruimtes.

bedrijfspand laten bouwen brabant

Bedrijfspand bouwen met Agrion

We helpen u graag met het realiseren van uw volgende droomproject. Wanneer u een bedrijfspand of bedrijfshal wilt bouwen, kunt u rekenen op ons specialisme. We hebben alles onder één dak.

Hoe ziet uw droomproject eruit? Wilt u enkel een bedrijfspand bouwen met kantoorunits of wilt u een aansluitende loods of garage? Elke onderneming is anders en daarom denken we graag met u mee. Samen met u zitten we aan de tekentafel om de plannen in grote lijnen door te nemen. Vervolgens bedenken wij de beste constructie en zorgen we voor een efficiënte en voordelige realisatie, zodat u uiteindelijk alleen nog maar de sleutel in het slot hoeft te steken. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Betonbouw & fundering
  • Dakbedekking & dakisolatie
  • Inkoop en leveren van bouwmaterialen
  • Staalconstructie
  • Centrale afzuiging
  • Plaatsing van binnen- en buitenwanden

Bekijk onze projecten

Nieuwbouw bedrijfspand: dé specialist van Brabant in Mariahout

Ons team van specialisten zorgen voor maatwerk. Gaat u een bedrijfspand bouwen met Agrion? Wat u van ons kan verwachten:

✓ Kennis van wet en regelgeving

✓ We voeren zoveel mogelijk uit met onze eigen mensen

✓ Eigen constructeurs en tekenaars

✓ Al meer dan 15 jaar ervaring in de bouw van bedrijfspanden

✓ Een breed netwerk van leveranciers en vakmensen

Bedrijfshal bouwen in Brabant

Een bedrijfspand bouwen in Brabant? Kies dan voor een lokale specialist. We zijn gevestigd in Mariahout en hebben het overgrote deel van onze projecten gerealiseerd in Brabant. Met een breed Brabants netwerk en kennis van de lokale wet- en regelgeving zijn we de ideale partner voor de bouw van uw bedrijfshal in Brabant.

Vertel ons uw plan!

Wilt u een goedkoop bedrijfspand bouwen, neem dan gerust contact met ons op. Vertel ons uw plan! We gaan graag met u (geheel vrijblijvend) in gesprek om samen uw volgende project door te nemen.

Neem contact met ons op